free hit
counters

Sokan az Adipex Retard zsírcsökkentő fogyasztókészítményt nem a megfelelő forrásból szerzik be, és komoly következménnyel számolhatnak ez ügyben.

Az egyszerű magánszemélyek, akik nem gazdasági társaságként foglalkoznak a tevékenységgel és engedélyük sincs rá, azoknak a 100%-ban kijelenthetjük, hogy a feketepiaci utánzataikat próbálják a gyanútlan megrendelőkre sózni.

Ahol csak egy telefonszámot lát, vagy e-mail címet a rendeléshez, illetve a csomag kiküldésekor az Adipex rendelését tartalmazó csomag feladója nem cég, hanem egy egyszerű magánszemély, akkor biztos lehet benne, hogy csalók áldozata lett. Hivatalos gyógyszer forgalmazó cégek nem adnak fel Adipex retard gyógyszert Önnek magánszemély néven!

Az internetes apróhirdetési oldalakon tömérdek ilyen hirdetést talál, ami illegális. Illetve sok weboldal foglalkozik szintén illegálisan gyógyszerekkel engedélyek és céges gazdasági társaság nélkül!

Ebben nem is ez a legszomorúbb, hanem az, hogy ezen feketepiaci utánzatokat nem lehet megkülönböztetni küllemre, és már többen rosszul is lettek tőle. Erről tanúskodik a Heti Világ Gazdaság, a HVG.hu egyik cikke, amit itt olvashat el: “Azt hittem meghalok, amit Décsi Mónikától, a www.adipexretard.hu oldalon rendeltem!” – írja a HVG.hu

Óvakodjanak ezen magánszemélyektől, és csakis online gyógyszertárak weboldalairól rendeljenek, ahol biztonságos és bevizsgált eredeti terméket kapnak, ellenben a magánszemélyek által árusított feketepiaci utánzatokkal!

Comments are closed.