free hit
counters

Hamis fogyasztószerek az interneten? Adipex átverés!

Sokan abban a tévhitben vannak, hogy az Adipex átverés. Az olvasók többsége, mivel Magyarországon gyógyszertárakban nem kapható, ezért negatívabban állhatnak a dologhoz. Viszont az Adipex zsírcsökkentő tabletta több Uniós Országban törzskönyves, elismert gyógyszer. Az Adipex átverés fogalom, abból indulhatott ki, hogy a médiában is közölt információk szerint egy Décsi Mónika nevű hölgy az adipexretard.hu oldalon hamis Adipex gyógyszerrel mérgezte a fogyni vágyókat, akik rosszul is lettek. Bővebben ide kattintva: “Décsi Mónika hamis adipexet forgalmaz, amitől többen kórházba kerültek”

 

Az Adipex átverés, leginkább a hamisítványok miatt alakult ki. Rengeteg olyan illegális weboldal létezik, ahol hamis hatóanyaggal Adipex Retard fogyasztószert kínálnak. Kinézetre teljesen olyan, mint az eredeti, ezért könnyen hozzájutunk a hamis gyógyszerhez, így nem csodálkozunk, hogy sokan, akik hamis terméket vásároltak azt mondják, hogy az Adipex átverés, és semmi hatása sincs. Ez nem teljesen igaz, ha már tudjuk, hogy az internet rengeteg hamis gyógyszert rejt, akkor gondosan járjunk utána honnan is vásároljunk, hogy ne essünk bele ugyan ebbe a hibába.

Ha a weboldalon nincs semmilyen elérhetőség csak egy telefonszám, akkor ne rendeljen semmiféle gyógyszert, de ha mégis megrendelte, akkor a csomagon lévő adatokból tájékozódjon. Ha a megrendelt és kikézbesített küldemény, amit átvennénk, annak a feladója egy egyszerű magánszemély (Pl.: Kis Mónika, vagy Nagy István), akkor biztosak lehetünk abban, hogy nem egy hivatalos gyógyszerforgalmazó céggel van dolgunk, így a hamisítványok esélye szinte 100%.

Valamint, ha gyanúsnak érzi a dolgot, akkor küldje vissza a gyógyszert és kérje vissza a pénzét, de az sem minden esetben lehetséges, mert nem minden online patika vállal garanciát a termékeire. Ez szintén arra utal, hogy az Ön által megrendelt Adipex átverés.

Fogyasztóvédelem, illetve a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületnél is informálnak a tablettával kapcsolatban, de nemrég egy közleményt is kiadtak, hogy miként ne vásároljunk internetről a termékből, mert Adipex átverés lesz a vége.

Figyeljünk a gyógyszer szedése alatt a tabletta hatására. Sokan jelezték, hogy az Adipex gyógyszer kúra után, több kilótól megszabadultak. Viszont rendeltek más oldalakról is, a kúra alatt semmilyen hatást nem váltott ki a gyógyszer, nem fogytak tőle. Ezekben az esetekben a gyógyszernek nincs hatóanyaga, maximum koffein, de ez csak a jobbik eset. Mert vannak olyan ügyek is, ahol más gyógyszerek (káros is lehet) hatóanyagait adták a látszólagos fogyasztószerhez.

 

Ebben az esetben vajon joggal állítják azt, hogy az Adipex átverés?

Igen, mert sajnos nagyon kevesen vannak már, akik az eredeti Adipex Retard étvágycsökkentő tablettát kínálja a fogyni vágyó embereknek.

Cégünk nem szeretné átverni, azt szeretnénk, hogy a tőlünk rendelt Adipex zsírcsökkentőtől hatásosan lefogyjon, úgy hogy közben megőrzi egészségét is, és a jövőben a korrekt kiszolgálás és prémium minőségű termékeink miatt csakis nálunk rendeljen. Egy hamisítványt árusító online patika nem fog azzal foglalkozni, hogy milyen hatással lesz a szervezetére a különböző hatóanyagú étvágycsökkentő. Ezeknél a weboldalaknál, vagy csaló magánszemélyeknél tényleg az Adipex átverés. Garantálhatjuk, ha tőlünk rendel, még csak meg sem fordul a fejében az, hogy az Adipex átverés, hiszen minden termékünkre teljes pénz visszafizetési garanciát vállalunk és nálunk eddig az ügyfélkör 100%-ban meg volt elégedve a szolgáltatásainkkal, és gyógyszereinkkel.

Egyszerű rendelés, gyors kiszállítás, legkedvezőbb kiszállítási költség, az eredeti legolcsóbb Adipex Retard étvágyelnyomó most nálunk a RENDELÉS menüpontban! Cégünknél nincs Adipex átverés, így érdemes nálunk rendelnie!

Comments are closed.