free hit
counters

Az Adipex Retard, mint fogyasztószer vált ismerté, gyártója a Gerot Pharmazeutika vállalat. Az étvágycsökkentő kapszula több Uniós Ország által lett törzskönyvezve, ezután nagyban megnőtt a Gerot gyártó vállalat bevétele is. Sajnos, hazánkban nincs törzskönyve, ezért a világhálón keresztül juthat hozzá olyan cégektől, akik forgalmazási engedéllyel szolgálnak. De ezzel szemben az internet piacon sok Adipex átverés megtörténik, ami önnek pénzveszteséget jelent.

 

Fogyni kívánóknak szól az Adipex átverés?

Mivel egy nagyon hatékony fogyasztó készítmény, ezért egyre nő iránta a kereslet, de rengeteg olyan gyártmány van, ami a feketepiacra kerül, majd a csalók behozzák az online piacra. Ezek a gyártmányok az Adipex másolatai, amelyek rossz minőségben, olcsón vannak legyártva. Így, ha egy olyan fogyasztó szerre akadnak az interneten, ami feltűnően olcsó és csábítja az alacsony ár, akkor Adipex átverés áldozatává válhat. Sajnos külsőleg a hamisítványok megegyeznek a Gerot vállalat gyártmányával, az Adipex Retard eladó tablettával. De hatóanyaguk nem ismert, ezért olyan hatásokat produkálhat, melyek szervezete egészséges működését apasztják.

 

Adipex átverés következményei

Az Adipex átverés áldozatokat követelt, amelyet a tv 2 híradója közölt, több személy rosszul lett, majd kórházba került. Az egyik szerencsétlenül járt a hamisítványokkal kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy majdnem csak meghalt a gyógyszer adagolása közben. Ezek az emberek Décsi Mónikától rendeltek, aki magánszemélyként működteti oldalát. Ez viszont nem lehetséges illegálisan, mert csak azok jogosultak az eredeti Adipex fogyasztó kapszula értékesítésére, akik megszerezték a forgalmazásához szükséges engedélyeket. Így Décsi Mónika a feketepiac kínai másolataival mérgezte a fogyni vágyókat. Mai napig azzal védekezik, hogy konkurens cégek fogadtak fel embereket gyógyszerének megvásárlására, ami abszurd. Hiszen orvosi papírok támasztják alá, hogy rossz minőségű készítményei veszélyeztették a fogyasztók egészségét. Jobb esetben az Adipex átverés áldozatai nem tapasztalnak semmiféle hatást, mert a készítmény placebo, így pénzük bánja a hatástalan hamisítvány vásárlását.

 

 Adipex átverés kikerülésének módjai

Mint olvashatta, nem szabad magánszemély által rendelni semmiféle gyógyszert és ez vonatkozik az apróhirdetésekre is. Mivel nem cégként működnek, így engedélyük sincs az eredeti fogyasztószer beszerzésére. Viszont áruk nagyon csábító, de ne dőljön be, mert Adipex átverés áldozatává válhat, és ezzel egészségi állapotának romlását is kockáztatja. Kiszállításkor mindig ellenőrizze a küldemény feladóját és csak cég esetén vegye át, ellenkező esetben a rossz minőségű hamisítvány megbetegítheti.

 

Eredeti Adipex étvágycsökkentő tabletta online gyógyszertárunkban

Cégünk, gyógyszer forgalmazási engedéllyel szolgáló webes gyógyszertárában a Gerot vállalat védjegyeivel ellátott Adipex Retard zsírégető készítmény folyamatos akcióval, gyors és biztonságos kiszállítás mellet, pénz visszafizetési garanciával eladó. Cégünk célja, hogy az eredeti, prémium minőségű Gerot vállalat készítményét, az Adipex Retard fogyasztó kapszula hatásait a leghamarább élvezhesse a legkedvezőbb áron!

 

 

Comments are closed.